logo


Aktivitete

Konferenca, 12 Korrik 2012 – Tirane

Shoqata Italiane COSPE se bashku me Nderkomunalen Zadrima dhe Komunat Bushat, Hajmel, Dajç, Blinisht e Bashkine Vau Dejes ka filluar te zbatoje projektin “Mbështetje e dinamikave të zhvillimit lokal në zonën rurale të Zadrimës– Shqiperi e Veriut” qe nga viti 2009, promovuar me mbeshte
Vazhdo Leximin →

Vizita ne Itali

SHOQATA “NDERKOMUNALJA E ZADRIMES” Vizita ne Itali.                         Onorati Signore e Signori !             Siamo venuti insieme Sindaci o Vici Sindaci dei nostri comuni, nello stresso tempo sono venuti anche tecnici  del’Ufficio Ambiente presso l‘Intercomunale.Noi speriamo ch
Vazhdo Leximin →

Per operacionalizimin e Planit strategjik te Zhvillimit te Zadrimes

REPUBLIKA E SHQIPERISE SHOQATA “NDERKOMUNALJA E ZADRIMES”                                 Per operacionalizimin e Planit  strategjik te Zhvillimit  te Zadrimes.                 Te nderuar Kryetare te Njesive tona vendore ,anetare te Keshillave Komunale dhe te Asamblese te Shoqates!   
Vazhdo Leximin →

Zadrima toka jone

Pershendetje per  kontribuesit e Levizjes  “Zadrima toka  jone” Fishte,me 20.04.2012   Mirese keni ardhe te gjithe!                         Egregio  Console d’Italia a Scuatari S.Andreoti! Carissimi Amici di Circolo Alex Langer! Te nderuar Kryetare te Bashkise dhe Komunave . Te n
Vazhdo Leximin →

Konference shtypi ne Fishte

 Fishte, me 20.04.2012               Shoqata jone e bashkepunimit nderkomunal  “Nderkomunalja e Zadrimes” eshte shoqate e pese Njesive vendore te kesaj treve, Bashkise Vaudejes, Komunave Bushat dhe Hajmel te Shkodres dhe Komunave Dajç dhe Blinisht te Lezhes. Eshte e veçante ne llojin
Vazhdo Leximin →